Nagy Zsuzsa

Bemutatkozása:

"Nagy Zsuzsa vagyok, és egy szatmári kis településen élek, Nyírcsaholyban. Az íráshoz főként a végzettségemet tekintve kaptam kedvet, ugyanis magyar nyelv és irodalom szakos pedagógus végzettségű vagyok. Az írás mellett szeretem a könyveket, különösen a történelmi-romantikus és fantasy írásúakat, de életrajzi témájúakat is szívesen elolvasok. Nagyon szeretem a természetet, gyakorta járok a közeli erdőbe sétálni. Az életcélom közé az utazás tartozik, hogy megismerjem bolygónk valamennyi országának kultúráját és természeti adottságait. Különösen Angliához és Írországhoz húz a szívem. A több száz éves kastélyok, a zöld tájak, a mítoszok és legendák mindig magukkal ragadnak, és ilyenkor úgy érzem, hogy több is van a valóságunkban, mint amennyit látunk és tapasztalunk.

Novellám, novelláim, remélem megnyerik a kedves olvasók tetszését, és okozok velük néhány kellemes és derűs percet. S közben azért nem árt egy kevés villányi bort kortyolgatni!"

Pályázatra beküldött novellái: Ej, Sári!, Borban az igazság, Sári - arany

Molnár - Fazekas Zsuzsanna

Bemutatkozása:

"31 éves, debreceni lakosú nagyon boldog nő vagyok, mert mint láthatják egy csodálatos kisfiam van, aki most 21 hónapos. Ő a legfontosabb az életemben, utána következik az írás. A kisfiam boldoggá tesz, az írás pedig szabaddá. Én nem tudok magamról sokat írni, a fontos dolgot egy sorral fentebb olvashatják. Nekem ez az élet. Én nem tartom fontosnak az életben, hogy ki hol dolgozik, inek mi a munkája, milyen iskolát végzett. Egy embert nem ez határoz meg, hanem az álmai, hogy miért küzd, és hogy azt el is érje. Én szeretnék egy könyvet kiadni, amiben olyan dolgokat adhatok át az embereknek, amitől többek lesznek. Akár úgy, hogy örömet okozok nekik általa, akár úgy, hogy megmutatom az én világnézetem. Mert hiszek abban, hogy az emberek nem véletlenül találkoznak egymással. Mindenkitől tanulunk valamit. És ha tőlem csak egy ember is „tanul” valamit, vagy változtatok rajta, elviszem esetleg egy jobb irányba, akkor már érdemes volt elkezdeni és persze befejezni. Mindenki élvezze a napsütést, menjen biciklizni, csókolózzon és ne felejtsen el sok folyadékot inni :)"

Pályázatra beküldött novellája: Az anyag nem vész el, csak átalakul

Kellerwessel Klaus

Bemutatkozása:

"Kellerwessel Klaus vagyok (minő meglepetés!) a Kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium 8. B-s tanulója... A nevem sok mindenkit félrevezethet,nem éltem Németországban,itt születtem Kecskeméten,sőt nem is tudok anyanyelvi szinten németül. Valamiért mindenki ezt feltételezi rólam,és ez egy idő után elég frusztráló tud lenni... Ebből a szempontból nem előnyös a német név,de kifejezetten praktikus,ha azt nézzük,hogy könnyen megjegyezhető,és összetéveszthetetlen. Az osztálytársaim panaszkodnak,hogy nem jegyzi meg a nevüket a tanár,és összekeveri őket,én meg kárörvendően vigyorgok,és hosszasan ecsetelem,mennyire,de mennyire együtt érzek velük... Haha... Rengeteget olvasok,a Katona József könyvtárban (Kecskeméten minden épületet Katona Józsefről neveztek el) már törzsvendégnek számítok,és külön engedéllyel vihetek haza könyveket papírgyűjtésről. Könyvesboltba egyébként nemigen járok.

A sáskanász című novellám az Albanegra kiadó versenyén első helyezett lett szerelem és próza témakörben,és a közeljövőre tervezem egy önálló novelláskötet kiadatását... Már ha nem írunk témazárót földrajzból... Magyarország mezőgazdaságát vesszük... Bahh... Szerintem ennyi egyenlőre elég... Majd amikor megkapom az ötödik Irodalmi Nobel-díjam,majd többet is mondok :)"

Pályázatra beküldött novellája: A takarítónő

 

 

Ismerkedj meg többi alkotónkkal is!

1 2 3 4 5 6