Fazekas Imre Pál

Bemutatkozása:

"1930 . április 16-án születtem Budapesten. Dunaújvárosban élek. 7 éves korom óta írok. Eddig 6 kötetem jelent meg , mintegy 5200 írásmű összefoglalásaként. 15 antológia , hangos könyvek, újságok , televíziók közölték műveimet. Verseim közkézen forognak, szavalják azokat iskolákban is. A világhálón Internetes kötettel is jelen vagyok. Állandó szerzője vagyok az Irodalmi Rádiónak. Irodalmi Műhelyt is működtetek, segítem a kezdő költők fejlődését. Járom az országot. Közel tízezren ismertek meg személyesen író-olvasó találkozók keretében. Mintegy 6000-en írták alá vendégkönyveimet. Közel 100 helyen , (bel-és külföldön) mondhattam el gondolataimat, verseimet, beszélhettem a magyar irodalom világraszóló eredményeiről. Díjaim: országos pályázatokon elért több első helyezés, Pro-Arte-díj, Ezüst-és Aranydiplomák.  Az Irodalmi Rádió legjobb szerzője (2012 ) díj. Két igazi témaköröm van: a tiszta , teljes végtelen szerelem, valamint a jövőbe is tekintő társadalmi politikum. Mindkettőt átjárja a természet szeretete, az ember értelmi , érzelmi ábrázolása. "

A pályázatra beküldött versei: Nyár a BalatonnálEste a Balatonnál, Alkonyatkor a Balatonnál, Emlékkép

Szabó Károly "Fekete Toll"

Bemutatkozása:

"1966-ban születtem Pápán. Tizennyolc évet éltem ott, aztán magába szippantott Budapest, de már kora gyermekkoromban is vonzott Almádi - bár sohasem jártam ott. Aztán a Főnök kegyéből Balatonalmádi lett az otthonom - huszonhat évre. Tavaly novemberben aztán elváltak útjaink. Miskolci lakos lettem. Kamaszkoromban el kellett döntenem, hogy költő legyek, vagy könyvelő. Könyvelő lettem - rosszul választottam. 47 évesen kezdtem el újra írni. Írásaim "magánkiadásban" a blogomon jelennek meg: www.feketetoll.cafeblog.hu Ott várok mindenkit szeretettel!"

A pályázatra beküldött novellája: Az ablakon át

 

Szolga Mária

Bemutatkozása:

"A teljes nevem Kovácsi Szolga Mária, de általában az írásaimhoz a lánynevemet használom. 51 éves, balatonalmádi lakos vagyok, három felnőtt gyermek édesanyja. Az Új Almádi Újságban rendszeresen jelennek meg írásaim, bár teljesen amatőrként, néhány éve kezdtem csak el komolyabban foglalkozni a betűvetéssel. Kedvenceim a novellák, de rendszeresen készítek az itt élőkkel, vagy városunkhoz kötődő személyekkel riportot is. Most egy könyvön is dolgozom, és ha sikerül kiadni, akkor az egyik legnagyobb álmom fog teljesülni."

A pályázatra beküldött novellája: Sári villa

Ismerkedj meg többi alkotónkkal is!

1 2 3 4 5 6